kupić czy robić?

Tu możesz zobaczyć propozycje zindywidualizowanych życzeń, tekstów na księgach pamiątkowych, zaproszeń dobranych do Twojej sukienki...

kupić czy robić?

Postprzez itayara 24 maja 2008, o 16:39

sama robiłam zaproszenia , księgę wpisów, kokardki dla gości,zawieszki na alkohol,podziękowania dla gości z cukierkiem i podziękowania dla rodziców...księgi pamiątkowe, a dlaczego? bo miałam czas miałam pomysł, by koncepcja całego ślubu była przejrzysta,jednolita, miałam co najważniejsze... materiały, gdyż dorabiam sobie jak nie jestem w ciąży;)... bo wdychanie złotolu nie jest zdrowe dla dzidzi i zaoszczędziłam dzięki temu.....przy 70 osobach zaproszonych ...około 400 zł gdybym zlecała komuś, bądź zamawiała na allegro, jedyne co musiałam kupić do zawieszek naklejki na alkohol, bo nie mam takiej maszyny, a po poligrafiach nie maiłam czasu latać
itayara
Administrator

Re: kupić czy robić?

Postprzez iga 3 cze 2008, o 10:08

itayara... a sprzedajesz te swoje dzieła...bo w sumie to jeszcze nawet nie myślałam o tym, na allegro widziałam takie książki, ale zastanawiam się nad takimi podziękowaniami grawerowanymi na szkle, to chyba na lata , takie coś będzie, nie wiem, koszty muszę najpierw sobie poukładać, bo rodzice dzielą się pół na pół z jego i mojej strony,
ale takie książki tez są fajne,
sama nie mam czasu na zajmowanie się takimi rzeczami, nie mam tez talentu:D i sprzętu, więc gotowe kupie, ale miło jakby zaproszenia z moim tekstem, no i życzenia dla moich kochanych zgredziaków też, a nie jakieś z neta ściągnięte
iga

Powrót do Zaproszenia, podziękowania